Reme åbner ekslusiv natklub – Zen Night Club i København

Willesen Import A/S og Fobsi Studio har I tæt samarbejde med Reme udvalgt ekslusive natursten til gulve, bardiske og siddegrupper til den ny renoveret Zen Night Club.

Det har været en yderst spændende opgave, hvor bygherre (Reme),  designere håndværkere og leverandører har samarbejdet får at nå et eksklusivt resultat af en natklub.

Opgaven lød på levering af naturstens materialer der skulle holde til fester, spiritus og hård slidtager derudover var kravene lækkert design, optimal holdbarhed og nem vedligehold.

Information om Zen Night Club
Nu bliver dørene åbnet til en helt ny eksklusiv natklub i København; et projekt, der er sat i søen af Remee, der nok er mest kendt for sin rolle som X-Facor dommer. Det skriver Bt.dk.

Natklubben kommer til at ligge i den gamle bygning på Nørregade i København, der tidligere husede natklubben Luux samt jazzhuset Montmartre. Remees nye klub kommer til at hedde “Zen”, og det er absolut ikke alle, der kan komme på besøg i den eksklusive klub. Man skal nemlig først være kvalificeret til et medlemskab, hvilket man kan søge om på klubbens hjemmeside.

Nima K., der er Remees højre hånd i åbningen af den nye natklub, udtaler sig til BT om konceptet:

“Jeg skyder gråspurve med kanoner. Med det hold, vi har samlet, kan vi ikke ramme ved siden af. Vores mål er at skabe en medlemsklub, som alle ville ønske, de kunne opleve”.

Remee fortæller desuden BT, at initiativet opstod, fordi han syntes, at København manglede et mere raffineret alternativ til at gå i byen. Desuden har Remee tænkt Zen som et sted, hvor han kan spotte nye talenter.

zen_1

zen_2

zen_3