Kalkstensfliser

Kalksten som natursten findes rundt om i verden i mange forskellige kvaliteter. Vores kalksten sortiment er et meget lækkert og eksklusivt materiale, der kan bearbejdes til alle mulige formål som gulvbelægning, vægbelægning, bordplader, vinduesplader og meget mere. Vi har solgt den ind til Lagkage Huset hvor den benyttes overalt lige fra frontdiske til kølegrave. Kalkstenen er slidstærk og bliver ikke glat. Kalksten leveres i tykkelserne, 10mm, 12mm, 15mm og 20mm. Overfladen kan være sleben, poleret eller børstet. Leveres i alle ønskelige formater/størrelser. Køb natursten og specielt kalksten hos Willesen Import A/S. Levering af natursten i hele landet samt Norden.

Kalksten findes som natursten over hele verden i mange forskellige kvaliteter. Fælles for dem alle er, at kalksten er et meget lækkert og eksklusivt materiale, der kan bearbejdes til alle mulige formål som gulve, vægge, bordplader, vinduesplader og meget mere.

Kalkstensfliser er oftest lyse i farven på grund af det høje indhold af netop det hvide kalk.

Vores sortiment af kalkstensfliser er bredt og dækker dermed de fleste anvendelsesformål. Fliserne kan leveres i tykkelserne 10mm, 12mm, 15mm og 20mm og overfladen kan være slebet, poleret eller børstet.

Kalkstensfliser til alle formål

Hver type overflade har sit eget udtryk. De slebne kalkstensfliser har et mat, ensartet og blødt udseende, mens de polerede fliser af kalksten efterlader en blank og eksklusiv overflade.

De børstede kalkstensfliser har derimod et let rustikt udtryk og en overflade med lidt mere struktur, som giver et godt skridsikkert underlag, når fliserne er anvendt på gulve. Derfor egner denne type kalkstensfliser sig især til badeværelse og køkken samt opholdsrum.

Anvendelsen af kalkstensfliser er dog meget alsidig. Hos Willesen Import A/S har vi blandt andet leveret kalkstensfliser til Lagkagehuset, hvor disse benyttes overalt – lige fra frontdiske til kølegrave. Dermed giver de et eksklusivt og sammenhængende udtryk i alle kædens butikker.

Vi kan også levere til dig, privat som erhverv og betjener kunder i hele Norden. Kontakt os på telefon 40 26 72 24 eller send en mail til henrik@willesen.dk