Marmorfliser

Marmor er tilbage i mode verdenen, og er blevet en yderst populær natursten i de fleste hjem. Folk har fundet ud af, at marmor ikke blot er en unik og smuk sten, men også er utrolig holdbart og svært at ridse. Marmor findes i alle mulige størrelser, tykkelser og farver. Du kan købe den populære kolde hvide farve hos os, i et mat sleben udtryk. Vi leverer i hele landet samt Norden.

Med sit unikke udseende samt et udtryk af stil og klasse, er marmor endelig kommet tilbage til moden igen. Marmor er gennem tiden blevet anvendt rigtig meget inde i byggebranchen – lige fra facader, gulvbelægning til smukke og stilfulde udsmykninger.

Marmor er skabt af naturen og er en yderst holdbar natursten. Noget af det ældste marmor der findes, er flere millioner år gamle, så hvis du vælger at få marmorfliser, er du garanteret et produkt, der holder hele dit liv – faktisk hele husets liv.

Du øger værdien i dit hjem ved at få marmorfliser

Den mest populære farve her i Norden, er den kolde hvide farve af marmor, men der findes utallige af andre farver, helt frem til den sorte farve. Mønsteret i sig selv, er unikt fra stenbrud til stenbrud, og de er næsten uopslidelige. Nogle mener endda, at marmorfliser bliver smukkere og smukkere gennem tiden.

Hvis du bruger marmorfliser til dit hjem, så får du ikke blot et smukt udtryk, men fordi marmor er så holdbart og værdifuldt, så øger du faktisk også værdien i dit hjem. Vores marmorfliser er med en sleben overflade, der giver dit hjem et mat og klassisk udtryk.

Vi leverer marmorfliser i høj kvalitet af egen import, så du er garanteret et godt og stabilt produkt.

Hvis du ønsker at se vores udstilling, skal du blot booke en tid på telefon 40 26 72 24 eller sende en mail til os på henrik@willesen.dk.