HMK grundrengøring R155 syrefri 1000 ml

HMK Grundrengøring

 

Pris pr. dunk kr. 219,00

Beskrivelse:

Varenummer:W57
Producent:HMK - Tyskland
Produkt:grundrengøring
Leveringstid:1-2 dage
Indhold: 1000 ml
Forbrug:10-30 m2 per 1000 ml

Speciel rens til alle naturstens overflader. Særdeles velegnet til poleret marmor og granit.
Koncentreret.
Fjerner byggesnavs, dispersionsfarver, voksbelægninger og sæbeophobninger fra almindelige rengøringsprodukter. Stenens naturlige udseende forbliver uændret.

R155 er en speciel koncentreret rens til fjernelse af byggesnavs, dispersionsfarve, voksbelægnin-ger, sæbeophobninger fra rengøringsprodukter samt olie, fedt og lette fugeslør fra alle naturstens overflader. Til både inde og ude. R55 er specielt udviklet til polerede og finslebne marmor, kalksten og travertinoverflader.

Anvendelse: Eventuel gulvvarme afbrydes to dage inden behandlingen, hvorefter gulvet skal kø-le af. Påfør R155 fortyndet med vand (1:2 til 1:10) afhængig af intensiteten af smuds. Brug skurebørste, hård kost eller velegnet skurepad for at arbejde R155 ind i overfladen. Lad produktet virke på overfladen i ca. 10 min. uden at det tørrer ind. Bearbejd området igen og fjern det beskidte vand. Vask herefter med rigelige mængder rent vand. Ved særligt genstridige pletter kan R155 anvendes ufortyndet.

Såfremt der anvendes vandsuger, anbefaler vi at der tilsættes HMK Z102 Skumdæmper i vandet, for at regulere mængden af skum.
Afprøv altid produktet på et skjult område for at vurdere egnethed og dækningsgrad. Brug ikke produktet under 12 og over 25°C.

Vigtigt: Påfør ikke i direkte sollys. Påføres ikke på plastic, poleret eller vokset træ og lakerede are-aler. Bliver ovennævnte områder våde, fjernes stænkene og der vaskes grundigt med rent vand.

Rækkevidde: 10-30 m2/liter.
Følg altid HMK´s anbefalede metoder med anvendelse og påføring.
Indeholder tensider, hjælpematerialer og bekæmpelsesstoffer.
Opbevares utilgængeligt for børn.

Vi anbefaler altid at overflade behandle natursten inden ibrugtagning,
og endvidere brug af ph-neutrale produkter til vedligeholdelse.
Se og læs mere om vore produkter, til rengøring, imprægnering og vedligehold. – Klik her