Granit belægning

Vi tilbyder granitfliser i høj kvalitet til udendørs belægning fra WILLESEN.DK. De fås i en brændt og børstet overflader, der gør fliserne skridsikre at gå på. Vi har et stort sortiment af granit som natursten, i forskellige størrelser til gode priser – lige fra den billige til den dyre ende. Vi leverer i hele landet samt Norden.

Granit er det mest slidstærke natursten du kan få og næsten helt umuligt at lave ridser i. Det er ikke for sjov, at granit er blevet anvendt til belægning i mange år i byggebranchen, der med sit rustikke udseende er en af naturens flotteste materialer. Du er garanteret en belægning, der er både holdbar og har et smukt udtrykt.

Hvis man ser på, hvordan granit er kommet til verden, kan man hurtigt vurdere at dette virkelig er et stærkt materiale. Granit stammer nemlig fra vulkan aktiviteter, der er blevet dannet for flere milliarder af år siden. Først var det smeltet som lava og derefter blev det størknet til en smuk og stærk sten. Granit indeholder derfor et hav af blandede mineraler, som især er kvarts, feldspat og muskovit.

Granitfliser af den højeste kvalitet der varer hele livet

Granit findes over hele verden i forskellige kvaliteter. Dog er den fineste kvalitet fra Kina, og vi hos Willesen, kan derfor tilbyde vores kunder de bedste natursten fra Kina.

Du kan anvende granit både inden- og udendørs, og det ses ofte at granit bliver brugt til fx flisebelægning, terrasse, gangsti eller indkørsel. Hvis du sørger for at give dine granitfliser en overflade behandling, så vil farven ikke falme og du har faktisk nogle flotte og stærke fliser resten af livet og længere end det.

Willesen tilbyder blanke granitfliser i en brændt overflade, der gør fliserne langt mere skridsikker samt behagelige at gå på. Vi har et bredt sortiment på granitflise i høj kvalitet, og du kan vælge mellem flere forskellige størrelser samt farver til udendørs belægning. Prisen varierer lige fra det billige til det lidt dyrere.

Du kan altid kontakte os på telefon 40 26 72 24 eller på mail henrik@willesen.dk, hvis du har nogle spørgsmål om granitfliser, eller hvis du ønsker at komme og se vores udstilling.