Sandstensfliser

Sandstensfliser som natursten findes rundt om i verden i mange forskellige kvaliteter. Vores sandsten sortiment strækker sig prismæssigt lige fra det billigere til den lidt dyrere ende. Derfor har vi helt sikkert også noget der matcher dine ønsker og behov. Du kan i vores showroom i Aabenraa, se vores udvalg. Hos Willesen Import ApS levere vi sandstensfliser og natursten i hele landet samt Norden. 

Har du spørgsmål, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. 

Sandsten til inden- og udendørs brug

Sandstensfliser har en fantastisk glød og et smukt, rustikt udtryk som giver masser af liv til rummet, uanset om fliserne bliver brugt som gulve eller som beklædning på vægge.

Fliserne er dog ikke udelukkende forbeholdt indendørs brug. Sandsten kan også benyttes udendørs på eksempelvis terrasser, altaner og havegange på grund af sin høje vejrbestandighed.

Sandstensfliser med masser af liv

Sandsten har et naturligt indhold af kvarts, som kan tilføre fliserne endnu mere liv, især når solens stråler falder på. I det hele taget er sandstensfliser optimale, når du ønsker et levende, organisk og unikt udtryk i indretningen, da fliserne er fremstillet af den naturligt forekommende sandsten. Det gør nemlig hver enkelt sandstensflise unik i forhold til farvespil og struktur med sine forskellige åretegninger, naturpletter og fossiler.

Sandsten findes over alt i verden og kan have forskellige kvaliteter alt efter hvor sandstenen geografisk stammer fra. Vi er eksperter på området og rådgiver gerne i det rigtige valg til netop dit projekt.

Som udgangspunkt findes sandstensfliser i 4 naturligt forekommende nuancer: Grå, hvid, rødlig og gylden. Hos Willesen Import A/S har vi altid et udvalg på lager og har du særlige ønsker, kan vi skaffe andre typer sandstensfliser end de viste hjem.

Kontakt os på telefon 40 26 72 24 eller send en mail til henrik@willesen.dk