Skifer fliser

Skifer som natursten findes rundt om i verden i mange forskellige kvaliteter. Vores skifer sortiment strækker sig prismæssigt lige fra det billigere til den lidt dyrere ende. Bredt udvalg af skifer i mange størrelser er på vort lager i Aabenraa. Køb natursten og specielt skifer hos Willesen Import ApS. Levering af natursten samt skifer i hele landet samt Norden.

Med sit smukke udseende og klassiske udtryk har skifer fliser været anvendt i byggebranchen i mange år. I takt med at både moden og anvendeligheden skifter, har kravene til slidstyrke og udseende dog ændret sig gennem tiden. Derfor tilbyder vi naturskifer i en lang række forskellige kvaliteter og overflader.

På den måde kan du finde præcis den type skifer fliser, der passer til dit formål. Uanset om du leder efter skifer til gulve eller vægge.

Naturskifer kan opdeles i 3 typer: Grovkløvet, mellemkløvet og finkløvet. Jo grovere kløvningen er, jo mere struktur er der i overfladen. Leder du efter næsten glatte og ensformige skifer fliser, skal du derfor vælge en finkløvet variant og er du på udkig efter et klassisk udseende, er grovkløvet naturskifer det perfekte valg.

Skifer fliser med stor komfort og naturlig lyddæmpning

En af grundene til at skifer fliser anvendes til gulve og vægge er blandt andet, at denne type sten har en naturlig lyddæmpende effekt.

Måden hvorpå skifer fra naturens side er lagopdelt på, sørger nemlig for at en del af den omgivende lyd dæmpes, fordi den via de mange lag ledes ind i selve skiferen, i stedet for at blive kastet tilbage i rummet. Derfor er naturskifer også mange arkitekters foretrukne valg, da materialet ikke alene efterlader et smukt udtryk, men også en god akustik i selv større rum.

Lagdelingen sørger også for, at eventuel gulvvarme ledes jævnt og dermed udnyttes på bedst tænkelig måde. Dermed bliver et gulv af skifer sten yderst behageligt både at træde, sidde og ligge på for hele familien.

Har du spørgsmål, ønsker du et besøg i vores showroom eller ønsker du at bestille, kontakt os da på telefon 40 26 72 24 eller send en mail til henrik@willesen.dk