Terrazzo fliser

Terrazzo som fliser findes i rigtig mange farvesammensætninger. Retro farverne fås i vores terrazzo sortiment med 4 forskellige overflader, sleben, poleret, sandblæst, og børstet. Bredt udvalg af terrazzofliser i flere størrelser købes hos Willesen Import ApS – egen import. Til alle farver og overflader fås de to typer sokkelfliser samt trappefliser.

Brugen af terrazzo fliser har fået en genoplivning efter i nogle år at have været erstattet af andre typer gulvbelægning. Det smukke udtryk i terrazzo har dog altid imponeret og i dag anvendes terrazzo fliser ikke kun til gulve, men også til blandt andet brusenicher og trapper.

Opbygningsmæssigt er terrazzo fremstillet af afhuggede skærver af marmor, som efterfølgende er blandet med cement. Det gør materialet nemt at rengøre, samtidig med at rummet får et smukt udtryk. Derudover er terrazzo et meget holdbart materiale, som kan modstå den daglige brug i årevis.

Terrazzo fliser med flere forskellige overflader

Hos Willesen Import ApS tilbyder vi terrazzo fliser i 4 forskellige overflader: Slebet, poleret, sandblæst og børstet.

Forskellen på de 4 typer er primært udseendet, hvor den polerede eksempelvis er blank i overfladen og den sandblæste har et mere mat udtryk. På den måde kan du få den smukke terrazzo ind i din bolig i præcis den stil, du ønsker. Uanset hvilken overfladebehandling du vælger, er du dog sikret et smukt og blødt udseende, der giver rummet et harmonisk udtryk.

Vi leverer og terrazzo fliser i flere forskellige farvesammensætninger og skærv størrelser og alle fliser er af egen import. Det er din garanti for et produkt af høj kvalitet.

Kontakt os på telefon 74 41 67 00 for at aftale et besøg i vores udstilling, få svar på dine spørgsmål eller bestille dine nye terrazzo fliser. Du er også velkommen til at sende en mail til henrik@willesen.dk